Om

VoiceZones historie
I det tidlige forår 2006 besluttede en gruppe, som havde sunget sammen i flere år, at de ville prøve at starte et nyt kor op på Københavns Vestegn, velvidende at der allerede var etableret flere rytmiske kor i regionen. Men de ville forsøge at forny den rytmiske korscene med et lidt anderledes og nyere repertoire. Pianisten Thomas Møller gik med i projektet på lige fod med de øvrige, og henover sommeren 2006 blev VoiceZone en realitet, med Thomas som korets leder.


Entusiasmen var stor alle investerede tid og penge i at få indarbejdet et fast klangligt fundament med udgangspunkt i populære ørehængere og et repertoire som ikke hørte til de traditionelle numre i korverdenen. I foråret 2007 blev VoiceZone registreret som selvstændig forening.


I efteråret 2008 måtte VoiceZone hente erstatning for Thomas Møller, som havde fået andre planer. Derfor blev pianisten Niels Andersson med kort varsel ansat som korets midlertidige leder, indtil en ny blev ansat. Niels Andersson introducerede lidt mere jazzprægede numre, og disse blev præsenteret ved en spændende og flot koncert i Rundetårn.

 

Det lykkedes i løbet af efteråret at få kontakt til sangeren, komponisten og arrangøren Christian Berg, som herefter ledte VoiceZone igennem foråret 2009 – med hans professionalisme og erfaring lærte VoiceZone mange nye tekniker. I efteråret 2009 trådte Thomas Møller imidlertid igen til, og der blevet bygget videre på sangvalget og indlært nye numre.

 

Over sommeren 2010 blev en ny spændende korleder ansat. Marta Mathea Radwan var kommet til Danmark fra Polen, for at studere rytmisk korledelse, og efterlyste derfor kor i Danmark. Herefter fulgte et par forrygende sæsoner hvor VoiceZone fik arrangeret og indspillet musikken til nogle af deres numre, men efter sommerpausen i 2012. måtte VoiceZone igen ud og finde en ny korleder.

 

Det blev Astrid Nora, som herefter overtog den musikalske ledelse af VoiceZone. Astrid Nora har erfaring som korsanger, komponist, cellist, pianist og sangskriver og er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Astrid Nora er en erfaren ung dame i musikbranchen med et imponerende CV.


I foråret 2015 gik Astrid på barsel og Anders Ørsager overtog derfor ledelsen af VoiceZone.Peter Bom

I efteråret 2019 har VoiceZone fået ny korleder - og vi er glade og stolte af at kunne præsentere Peter Bom:


”En af Peters spidskompetencer er at inspirere en gruppe til at være nærværende og ærlige i deres tilgang til musikken”.


Rutineret og alsidig kunstner, som siden 90’erne har sat sit præg på det københavnske kulturliv som sanger, komponist, kapelmester, underviser m.m. 

Han er diplom-uddannet sanger og solist fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København 1999, og færdiggjorde den toårige VoiceEmbodiment uddannelse i 2009. 


Peter har mange års erfaring i at arbejde med sangere, skuespillere og kor, og medvirker desuden i en række teaterforestillinger og revyer - heriblandt Kerteminderevyen siden 2011 og Esbjergrevyen siden 2017. 


Solist i forskellige produktioner, musicals og TV-programmer, og korsanger i mange forskellige sammenhæng. 

Udgav i 2008 sit debut album ‘Om at Gro’ efterfulgt af ‘Circuit’ i 2011 - Seneste udgivelse ‘Godaften Kerteminde’ er fra 2017.


Han er ofte gæstedirigent i både ind-og udland, laver teambuilding/coaching, og er dirigent for både VoiceZone og koret ReChoired.


Læs mere om Peter her


Copyright  © All Rights Reserved

VoiceZone sponseres af